Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode za fizička i pravna lica radimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Detekcija curenja vode, snimanje cevi kamerom, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Detekcija curenja vode je metoda kojom sa velikom preciznošću lociramo curenja vode iz vodovodne cevi u zidu ili u zemlji.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Beograd

Detekcija curenja vodeDetekcija  curenja vode bez obijanja zida i stvaranja nereda, na celoj teritoriji Beograda u svim terminima. Nudimo Vam brzu i efikasnu uslugu u svako doba, kvalitet zagarantovan. Problem curenja vode nije naivan i ukoliko se ne reaguje na vreme, možete imati mnogo veću štetu u stambenom objektu, što sa sobom nosi i dodatne, nepredviđene troškove. Čim uočite da se na zidu pojavila vlažnost, fleke od vode ili osetite neprijatni miris buđi, kontaktirajte nas i mi brzo dolazimo na Vašu adresu. Brzom reakcijom se mogu sprečiti veća oštećenja, pa nemojte odlagati pozivanje vodoinstalatera već to učinite odmah nakon što primetite neku nepravilnost.

Koristimo najsavremeniju opremu kako bismo Vam obezbedili uslugu po svetskim standardima, na najvišem nivou kvaliteta koji ispunjava sva očekivanja. Lociranje curenja vode se obavlja uz pomoć specijalnih kamera koje precizno pokazuju tačno mesto gde je do curenja došlo. Na ovaj način bez ikakvog obijanja zida možemo da obavimo sve neophodne provere i saznamo koja cev je problematična. Nakon samog detektovanja, prelazimo na dalje intervencije kako bismo sprečili da voda izazove veća oštećenja. U najgorem slučaju kod curenja vode, može doći do poplave. Ukoliko vlasnici nisu neko vreme u stanu, a cev pukne, voda koja curi može izazvati i oštećenja kod susednog stana, što sa sobom nosi i neke druge tegobe. Ukoliko znate da je Vaš cevovod dotrajao, preporučuje se povremeno snimanje cevi kamerom kako biste u svakom trenutku imali uvid u stanje cevi i tako sprečili da dođe do pucanja.

Ukoliko je pukla neka od cevi koje se nalaze u zemlji, radi se detekcija curenja vode u zemlji. Takođe obavljamo detekciju curenja vode u zgradi, a s obzirom da poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, možete nas angažovati za sve privatne i poslovne prostore radi ove, ali i ostalih vodoinstalaterskih intervencija. Vršimo detekciju curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu detekcije curenja vode pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button