Popravka vodokotlića

Popravka vodokotlića - Vodoinstalater Beograd

Popravka vodokotlića se vrši za vodokotliće svih modela i proizvođača. Popravka vodokotlića spada u naše regularne vodoinstalaterske usluge koju radimo svakodnevno, na celoj teritoriji Beograda. Popravka vodokotlića kao i njegova montaže, dostupna je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Popravka vodokotlićaPopravka vodokotlića je jedna od traženijih usluga. Što zbog lošeg kvaliteta vodokotlića ili loše prethodne montaže od strane nestručnih vodoinstalatera, veće su šanše da se vodokotlić pre pokvari. Svakako mi Vam savetujemo da kada kupujete novi vodokotlić, uložite malo više novca i kupite proverenu marku vodokotlića kao što je Geberit. Sklapanje vodokotlića je jednostavno, koji prateći uputstvo možete i sami uraditi. Montažu vodokotlića možete prepustiti nama, ukoliko nemate adekvatan alat za postavljanje tiplova, kao i nivelaciju vodokotlića.

Popravka vodokotlića obuhvata popravku vodokotlića na zidu i vodokotlića u zidu. Najčešći problemi koji mogu zadesiti vodokotlić su svakako plovak i zvono. Takođe izdvajamo i:

  • Popravka vodokotlića na zidu,
  • Popravka vodokotlića u zidu,
  • Podešavanje nivoa vode u vodokotliću,
  • Zamena dihtunga odvoda vodokotlića,
  • Zamena elastičnog creva vodokotlića,
  • Zamena gumica na prevojima vodokotlića,
  • Zamena ispirne cevi vodokotlića,
  • Zamena manžetne na vodokotliću,
  • Zamena potezača na vodokotliću
  • Zamena EK ventila

Još jedna stavka koju izdvajamo kod popravke vodokotlića je svakako i zamena EK ventila. EK ventil je vezan crevom za vodokotlić od koga dobija vodu.

Za svaki urađeni posao, dobijate pisanu garanciju da ćemo doći i popraviti ga potpuno besplatno ukoliko se isti problem navrati. Naši profesionalni vodoinstalateri su Vam uvek na raspolaganju. Svaki posao radimo odgovorno, brzo i kvalitetno. Trudimo se da popravku završimo što pre, ne umanjujući kvalitet popravke, već da biste se vratili Vašoj standardnoj rutini.

Sa nama uvek nosimo kvalitetne rezervne delove koje ugrađujemo po potrebi. Da bismo dodatno osigurali klijente i da sama popravka bude što dugovečnija, kvalitetni rezervni delovi nam pomažu u tome.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja oko montaže i popravke vodokotlića ili bilo koje druge vodoinstalaterske usluge, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu popravke vodokotlića pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button