Zamena ventila

Zamena ventila - Vodoinstalater Beograd

Zamena ventila je još jedna od vodoinstalaterskih usluga koja se može ubrojiti u hitne intervencije. U zavisnosti od problema, zamena ventila se radi 24h dnevno, sa brzim dolaskom na adresu. Vršimo zamenu ventila svih vrsta, počev od glavnog ventila, kao i uzidni ventil, kuglasti ventil sa holenderom, propusni ventil, propusni ventil sa polovinom ispusta

Zamena ventilaSvaki tip ventila ima samo jednu svrhu. Ventil trpi pritisak vode i ima sigurnosnu funkciju u vidu blokade curenja vode iz cevi. U slučaju kvara na ventilu, može se desiti da ventil počne po malo da propušta vodu, obično u početku počinje sa par kapljica a kroz sat ili dan počinje da curi voda u većem obimu.

U oba slučaja, svakako je potrebno pozvati vodoinstalatera da uradi zamenu ventila. Uvek savetujemo da čim primetite bilo kakve promene na ventilu što pre pozovete vodoinstalatera, jer je bolje sprečiti nego lečiti. Ono što je olakšavajuća okolnost, ukoliko dođe do kvara na bilo kom ventilu a da nije glavni, uvek možete zavrnuti glavni ventil i sačekati vodoinstalatere. Ono što u svakom trenutku treba da imate na umu jeste da biste uvek trebali da imate ispravan glavni ventil u stanu u slučaju kvara na nekom drugom ventilu. Glavni ventil zatvara vodu u celom stanu, tako da je to jedan način odbrane ukoliko dođe do kvara na nekom drugom ventilu. Svakako, tu su i druge solucije koje se odnose na isključenje vode u celoj vertikali dok pomoć ne stigne, ali će Vam za to trebati malo više vremena.

Zamena ventila se radi, u zavisnosti od hitnosti zamene, u dogovoru sa klijentom ili odmah, sa brzim dolaskom na adresu i saniranjem problema. Neke od naših glavnih prednosti su brz dolazak, adekvatan alat, dostupnost 24h, 365 dana u godini kao i iskusni i profesionalni vodoinstalateri. Kao što smo i napisali, zamena ventila se radi za sve vrste ventila počev od:

  • Uzidni ventil sa ručicom
  • Kuglasti ventil sa holenderom, polugom
  • Propusni ventil sa točkom
  • Propusni ventil sa 1/2 propusta
  • EK ventil za vodokotlić…

Ukoliko imate bilo koje pitanje ili Vam je potrebna zamena ventila, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći, a mi ćemo u kratkom roku biti na Vašoj adresi.

Uslugu zamene ventila za vodu pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button