Montaža baterije

Montaža baterije - Zamena slavine

Montaža baterije se radi za modele baterije počev od:

  • Stojeće baterije,
  • Zidne baterije,
  • Uzidne baterije,
  • Termostatske baterije,
  • Električni prelivni bojler.

Montaža baterije radimo svakodnevno, tokom cele nedelje i praznika. Montaža baterije, zamenu slavine kao i zamenu slavine za veš mašinu vršimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Montaža baterijeBaterije mogu biti veoma korisne u kupatilu. Pored standardne slavine, po Vašoj želji i potrebama možete ugraditi dodatnu bateriju koja će Vam olakšati kupanje najmlađih. Za pravilno funkcionisanje baterije, neophodna je adekvatna instalacija od strane stručnih vodoinstalatera. Kao što smo već i napomenuli, možete se odlučiti za stojeće baterije, koje se obično montiraju na samu kadu, zidne, uzidne…

Montaža baterije spada u naše regularne vodoinstalaterske usluge. Naši profesionalni vodoinstalateri su Vam uvek na raspolaganju za montažu i zamenu baterija. Sa preko 20 godina poslovanja, stekli smo poverenje velikog broja klijenata, fizičkih i pravnih lica. Do sada smo uradili veliki broj montaža baterija i slavina na celoj teritoriji Beograda.

Pored montaže i zamene baterija, vršimo i kompletnu ugradnju sanitarija, odgušenje kanalizacije, popravku i zamenu cevi i sve ostale vodoinstalaterske usluge. Pri montaži baterije, vodimo računa o svakom delu montaže koristeći kvalitetne delove. Mesto baterije možete izabrati vi, a mi smo Vam na raspolaganju za savet po potrebi.

Za svaki urađen posao dajemo pisanu garanciju. U slučaju kvara dolazimo i vršimo popravku potpuno besplatno. Zadovoljstvo klijenta nam je na prvom mestu. Pisana garancija i kvalitetni delovi su jedan od načina da naši klijenti budu u potpunosti zadovoljni. Svaki posao radimo kvalitetno, brzo i odgovorno. Naša brzina u radu ne umanjuje kvalitet urađenog. Trudimo se da budemo neprimetni i nenametljivi dok radimo, i da se što pre vratite u Vašu regularnu rutinu.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano za montažu baterije ili bilo koje druge vodoinstalaterske usluge, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu montaže baterije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button