Ugradnja kade

Ugradnja kade - Ugradnja sanitarija

Ugradnja kade se vrši za kade svih modela i gabarita. Ugradnja kade je dostupna svakoga dana, tokom cele nedelje. Ugradnja kade kao i ugradnju sanitarija vršimo 24h dnevno na celoj teritoriji Beograda.

Ugradnja kadePostoje sanitarije bez kojih se ne može zamisliti nijedan prostor, bilo da je stambeni ili poslovni. U nizu prioritetnih sanitarija nalazi se svakako i kade ili tuš kabine.

Pored toga što su tuš kabine u sve češćoj upotrebi zbog niza prednosti koje imaju poput uštede prostora na primer i mnogih drugih, ipak još uvek se u velikoj meri upotrebljavaju i kade.

Kako u stambenim jedinicima, za kade se ujedno sve više odlučuju i vlasnici hotela, hostela, motela i sličnih uslužnih objekata.

Jedina obaveza koju klijent ima jeste odabir adekvatne kade. To podrazumeva da u skladu sa kupatilskim prostorom se odluče za kadu odgovarajućih dimenzija, zatim prema svojim afinitetima za odgovarajući oblik i boju i drugo.

Nakon što se odabere kada koja je u potpunosti u skladu sa prostorom, sledeći važan segement jeste ugradnja kade.

Možda vam na prvi pogled deluje jednostavno ugraditi kade ali ipak reč je o poslu koji zahteva isključivo stručnost odnosno vodoinstalatera koji vrlo dobro poznaje metode za kvalitetnu ugradnju. Nije dovoljno u tom smislu samo ugraditi kadu već je i potrebno dodatno obezbediti u vidu izolacije od propuštanja vode po ivicama koje prekrivamo silikonom.

Ako vam je potrebna usluga kvalitetne ugradnje kade i njenog dodatnog obezbeđenja, naši majstori su vam na usluzi gotovo svakog dana.

Ako želite da izvršite zamenu stare, dotrajale ili oštećene kade jednom novom, mi smo vam takođe na usluzi.

Naša je sugestija da se ovakav posao mora ipak poveriti nekome ko je iskusniji kako bi se obezbedilo kasnije dobro funkcionisanje kade, njeno dobro povezivanje na mrežu i kako bi se sprečili potencijalni kvarovi usled loše ugradnje kade.

Obezbedite sebe da vam nova kada dobro funkcioniše tako što ćete angažovati naše majstore za njenu ugradnju. U tom pogledu, pozovite nas za ugradnju svih tipova kada tokom cele nedelje.

Uslugu ugradnje kade pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button