063/339-193
 • 063/339-193
 • Pon. - Ned.: 00:00 - 24:00
 • Odgušenje slivnika

  Odgušenje slivnika - Odgušenje kanalizacije

  Odgušenje slivnika radimo svakoga dana, za klijente sa teritorije Beograda. Odgušenje slivnika vršimo mašinskim putem ili sajlom, u zavisnosti od stepena zagušenja. Za odgušenje slivnika dostupni smo 24h dnevno, cele godine i praznika.

  Odgušenje slivnika Slivnici su najkritičniji u pogledu zagušenja. Vrlo je česta zapravo situacija da se u stanovima ili poslovnim prostorima dese zagušenja slivnika.

  Svako od nas može preventivno da deluje kako bi u nekoj meri sprečio zagušenje slivnika. Pored našeg učinka, postoje i mnoga hemijska sredstva ali i kuhinjske smeše koje nam mogu pomoći u održavanju slivnika.

  Ali ono što je važno jeste da i pored korisnosti naše ažurnosti i čišćenja, nekada se zagušenja događaju i mimo našeg uticaja. Zapravo u tim situacijama je ipak potrebna ruka nekoga ko je zaista stručniji od nas samih.

  Ali bez brige jer i za ovakve probleme ima rešenja. Tu su naši vodoinstalateri da vam svaki vid zagušenja reše brzo i efikasno. Za kratko vreme biće na vašoj adresi sa svim potrebnim alatom.

  Ukoliko niste zadovoljni dosadašnjim radom i saradnjom sa vodoinstalaterima, ukažite nama poverenje a mi vam garantujemo kvalitetnu uslugu.

  Kako je preventivna aktivnost jako važna i korisna, mi vam stoga i nudimo uslugu pregleda svih slivnika i uopšte stanja odvodnih cevi. Na taj način utvrdićemo ukoliko u vašem prostoru postoje moguća manja ili veća zagušenja i izvršiti njihovu sanaciju.

  Za ovaj vid posla mi posedujemo sve što je potrebno od instrumenata. Pored nekih klasičnih uređaja i alata, trudili smo se da se i u tom pogledu unapredimo i modernizujemo. To nam je svakako pomoglo da većinu poslova obavimo još kvalitetnije i bolje.

  Do sada smo odgušenja obavljali u mnogim stambenim ali i poslovnim prostorima. Bez obzira na tip prostora o kom se radi, zagušenja slivnika su nemonovnost. Zato je i potrebna pomoć uigranih majstora.

  Sve nedoumice koje imate u pogledu odgušenja svih vrsta a posebno odgušenja slivnika, možete podeliti sa nama. Za svako pitanje možete nas pozvati u bilo koje doba dana.

  Uslugu odgušenja slivnika pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

  Call Now Button