Zamena EK ventila

Zamena EK ventila - Popravka vodokotlića

Zamena EK ventila se radi na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena EK ventila kao i zamena ventila svih vrsta, dostupna je 24h dnevno, kako u slučaju hitne intervencije ili zakazane zamene EK ventila. Zamena EK ventila spada u naše regularne vodoinstalaterske usluge koje radimo non-stop, tokom cele godine i praznika.

Zamena EK ventilaPored glavnog ventila u kupatilu, EK ventil takođe ima bitnu funkciju. Preko EK ventila povezan je dovod vode do vodokotlića, kazančića i drugih uređaja za ispiranje WC šolje. Ventili imaju sigurnosnu funkciju u Vašem domu. Trpe veliki pritisak vode i ako postoji i najmanja nepravilnost u njihovom radu, najbolje je da nas odmah pozovete da bismo izvršili njihovu zamenu. Ukoliko ne reagujete na vreme, može doći do mnogo većih havarija, izlivanja vode, poplava, a samim tim, do mnogo većih troškova. Preventivna zamena EK ventila je najbolje rešenje ukoliko sumnjate u njegov kvalitet.

Do problema na EK ventilu najčešće dolazi zbog dotrajalosti ali takođe i zbog lošeg kvaliteta EK ventila. Svi ventili u Vašem stanu moraju biti ispravni i kvalitetni. Uvek ugrađujemo i menjamo EK ventile sa kvalitetnim rešenjem, a to uvek savetujemo i našim klijentima. Novac uložen u kvalitetan ventil je dobro uložen novac!

Ukoliko primetite da je Vaš EK ventil vidljivo korozirao ili Vam se jednostavno čini da je lošeg kvaliteta, pozovite nas i brzo ćemo biti na Vašoj adresi da rešimo kvar. Ako dođe do pucanja ventila ili delimičnog lomljenja ventila, zavrnite glavni ventil dok ne stignemo do Vas.

U vodoinstalaterskom poslu smo već preko 20 godina i znamo sve što se može znati o tome. Naši profesionalni vodoinstalateri svaki posao rade odgovorno, kvalitetno i brzo. Koristimo kvalitetne rezervne delove pri popravci i zameni. Za svaki posao dajemo pisanu garanciju za slučaj da se isti kvar ponovo pojavi.

Ukoliko imate bilo pitanje oko zamene EK ventila ili bilo koje druge vodoinstalaterske usluge, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu zamene EK ventila pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button