Čišćenje kamenca iz bojlera

Čišćenje kamenca iz bojlera - Servis bojlera

Čišćenje kamenca iz bojlera vršimo za bojlere svih modela i kapaciteta. Čišćenje kamenca iz bojlera, zamenu termostata i kompletan servis bojlera radimo svakodnevno, sedam dana u nedelji. Čišćenje kamenca iz bojlera je dostupno 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Čišćenje kamenca iz bojleraPostoje neke okolnosti koje u velikoj meri mogu da utiču na rad bojlera. Jedna od takvih jeste pojava kamenca.

Svima nama je jasno zbog čega dolazi do nastanka kamenca i da je to prvenstveno uslovljeno lošim kvalitetom vode. Kako je voda uvek dostupna u kazanima bojlera i neprestano protiče, vrlo je izvesno da će se ostaci kao što je kamenac zadržavati u manjoj ili većoj meri. Najčešća situacija je da se kamenac zadržava najpre na grejaču bojlera. Tokom vremena, slojevi kamenca mogu biti i višestruki i samim tim takva okolnost znatno narušava rad grejača. Grejač koji je obavijen višeslojnim kamencom u prvom mahu ima umanjen rad a vrlo često prestane i u potpunosti da radi. Nekada je čak nemoguće prepoznati izgled grejača usled velike količine nataloženog kamenca.

Kako bi grejač vratili u pređašnju i normalnu funkciju neophodno je celokupan sloj kamenca očistiti. Ne samo da ćete na taj način povratiti funckionalnost grejača bojlera već ćete i doprineti smanjenju utroška električne energije jer je poznata činjenica da grejač koji je obavijen kamencom znatno više troši električne energije tokom svog uobičajenog rada.

Adekvatno rešenje u ovakvim situacijama je čišćenje bojlera od kamenca. Ukoliko sumnjate da postoje vodoinstalateri koji mogu obaviti posao skidanja kamenca i ujedno pregledati status celokupnog bojlera, onda to znači da još uvek niste sarađivali sa našim majstorima.

Za ovakav vid posla kao što je čišćenje kamenca iz bojlera, naši majstori su vam dostupni tokom svih sedam dana u nedelji. Po veoma konkurentnim cenama, vršimo kompletno čišćenje kamenca iz bojlera i ujedno proveravamo efikasnost rada svih ostalih delova u bojleru.

Ako sumanjate da su grejači bojlera znatno oslabili i da račun za struju neprestano raste, pozovite nas i mi ćemo odraditi celokupan posao čišćenja bojlera.

Za sva dodatna pitanja koja imate u vezi čišćenja bojlera od kamenca, stojimo vam na raspolaganju tokom celog dana.

Uslugu čišćenja kamenca iz bojleru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button