Zamena termostata na bojleru

Zamena termostata na bojleru - Servis bojlera

Zamena termostata na bojleru vršimo za bojlere svih modela i kapaciteta. Zamena termostata na bojleru se vrši svakodnevno, sedam dana u nedelji. Zamena termostata na bojleru, zamena grejača i kompletan servis bojlera dostupan je 24h dnevno, cele godine i tokom praznika…

Zamena termostata na bojleruU velikom broju kvarova koji mogu da zadese vaš bojler, postoje neki koji su najučestaliji. Jedan od takvih jeste i termostat.

Reč je o sastavnom delu svakog bojlera koji omogućava da se reguliše nivo temeprature vode. Ukoliko se primeti da bojler sam po sebi regučiše temperturu vode a da pri tome vi niste zadali nikakvu komandu, to je jasan pokazatelj da je došlo do problema sa termostatom.

Mi, kao iskusni vodoinstalateri, vrlo dobro znamo da prepoznamo kada je termostat bojlera dotrajao. Postoje uvek jasni znaci koji nam ukazuju da je ovaj rezervni deo svakog bojlera u problemu.

Ali kako se već dugi niz godina bavimo popravkama bojlera to nam olakšava rešavanje svakog tipa kvara na istim.

Svaki vid neregularnosti koji primetite na bojleru možete nam već danas prijaviti. Već ubrzo nakon vašeg poziva, naši majstori se mogu naći na vašoj adresi.

Koji god tip bojlera da imate, svaki od njih poseduje termostat koji vam olakšava regulisanje temperature zagrevanja vode. Zato je i jako važno da termostat bude ispravan kako bi se i funkcija bojlera obavljala kako treba.

Sama popravka bojler ne traje dugo. To važi i kada je došlo do kvara na termostatu. Našim majstorima je za ovu vrstu popravke potrebno zaista malo vremena. Ova činjenica je jako važna svim klijentima i zato je ovom prilikom posebno naglašavamo. To znači ujendo, da nakon dolaska naših majstora na vašu adresu, imaćete za vrlo kratko vreme ponovo ispravan bojler koji je u potpunosti funkcionalan.

Naša je obaveza da svakom klijentu izađemo u susret i obavimo servis bojlera vrlo profesionalno. Da baš tako poslujemo potvrđuje sad već zaista veliki broj klijenata koji nam  iz dana u dan ukazuje poverenje. Sa mnogima od njih imamo već dugogodišnju saradnju.

Svaki vid nedoumice koji imate u pogledu rada vašeg bojlera možete već sada podeliti sa nama.

Uslugu zamene termostata na bojleru pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button