Snimanje cevi

Snimanje cevi - Vodoinstalater Beograd

Snimanje cevi radimo svakodnevno, za klijente sa cele teritorije Beograda. Za snimanje cevi kao i za sve vodoinstalaterske usluge dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje cevi vršimo specijalnim kamerama radi olakšane lokalizacije kvara na cevi.

Snimanje ceviU sklopu popravke cevi ili njihove zamene i odgušenja, usko povezana usluga je i snimanje cevi. Snimanje cevi je namenjeno za najteže kvarove, što na samim cevima u vidu naprsline ili zagušenja. U višespratim objektima, može doći do obilnijeg zagušenja u vertikali, ili pri odvodnoj cevi do spoljne kanalizacije. Snimanje kamerom je korisna metoda kojim možemo lokalizovati problem zagušenja, i uspešno ga rešiti. Takođe, pored problema odgušenja, često se koristi i za rešenje problema curenja vode iz cevi. Bilo da curi komšiji ili Vama, i hodniku, ukoliko nemate precizne nacrte kako je rađeno kupatilo, ne možete znati gde je naprsla cev.

U 90% situacija naši iskusni vodoinstalateri mogu odmah da nađu naprslinu u zidu bez izlaganja klijenta dodatnom trošku snimanja cevi. Ponekad je nemoguće pronaći kvar i potrebno je uraditi snimanje. Posedujemo moderne mašine za snimanje cevi i mašine za odgušenje kanalizacije po potrebi. Pored toga, imamo profesionalne vodoinstalatere koji svakom poslu pristupaju odgovorno i rade ga kvalitetno i brzo.

Usluga snimanja cevi je najčešće povezana sa hitnom intervencijom. Po Vašem pozivu brzo izlazimo na teren i dolazimo na Vašu adresu. Dežurni vodoinstalater je uvek dostupan i šalje jednu ili više vodoinstalaterskih ekipa. Trudimo se da saniramo problem u što kraćem vremenskom roku. Za svaki odrađeni posao dobijate pisanu garanciju. U slučaju da se isti kvar navrati, doći ćemo i popraviti ga potpuno besplatno.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja vezano za snimanje cevi ili bilo koju drugu vodoinstalatersku uslugu, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Uvek smo dostupni za naše klijente, u bilo koje vreme, kao i za praznike.

Uslugu snimanja cevi pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button