Servis bojlera

Servis bojlera - Vodoinstalater Beograd

Servis bojlera vršimo za bojlere svih modela, proizvođača i kapaciteta. Servis bojlera vršimo svakoga dana na celoj teritoriji Beograda. Servis bojlera, servis protočnog bojlera kao i montažu bojlera vršimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika…

Servis bojlera svih modela obuhvata:

Servis bojleraVeć kada uočite i prve nepravilnosti u radu bojlera pravo je vreme da pozovete naše vodoinstalatere. Nemojte čekati da se problem poveća i da bojler u potpunosti prestane sa radom. Dovoljno je da naše majstore pozovete i oni će sigurno ubrzo biti na vašoj adresi.

Servis bojlera je uža specijalnost naših majstora. Zapravo se i naše poslovanje započelo radom isključivo sa bojlerima. I tom pogledu ne postoji tip bojlera koji nismo servisirali.

Iako se proizvođači danas trude kako bi na tržište izbacili još moderniji tip bojlera, svi oni ipak imaju mnogo toga zajedničkog. Prvenstveno, svima je princip rada isti i ujedno za sve tipove bojlera postoje tipični kvarovi koji se najčešće javljaju. U vrhu liste po učetsalosti su sledeći kvarovi: kvar na grejačima ili termostatu, ali i na sigurnosnom ventilu.

Bez obzira o kom se tipu bojlera radi, imajte uvek na umu da imate na raspolaganju vrlo profesionalne majstore spremne da reše svaki kvar i da vam ujedno bojler za kratko vreme vrate u funkciju.

Ono što je svakako naše majstore izdvojilo od drugih jeste brzina u radu i rešavanju kvarova na bojlerima ali i kvalitet usluge. To podrazumeva da za vrlo kratko vreme vam mogu izvršiti kvalitetno servisiranje što vam omogućava i da bojler možete opet da koristite.

Bez obzira na tip bojlera koji imate kao i na njihov broj u stanu, kući, vikednici ili poslovnim prostorijama, naši majstori su vam za sve situacije uvek dostupni. Naše radno vreme je 24h. Ako vam se kvar na bojleru desi u kasne sate, slobodno nas pozovite.

Svako dodatno pitanje koje imate u pogledu servisa bojlera, mi smo vam na raspolaganju tokom cele nedelje. Za sve klijente sa teritorije Beograda koji žele da im se obavi brzo i efikasno servis bojlera naši majstori su u svako doba na raspolaganju.

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button